Mar 2019
2019-2020 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Ön İlan Sonuçları

2019-2020 Erasmus+ öğrenci öğrenim hareketliliği kapsamında yapılan başvurular değerlendirilmiş olup, ilk değerlendirme sonuçları aşağıdaki linkte yer almaktadır. Aynı zamanda, sistem sizlere otomatik bir bilgilendirme e-maili de atmıştır. İlk değerlendirme sonuçları ön ilan niteliğinde olup  henüz liste kesinleşmediği için kazanılmış hak olarak anlaşılmamalıdır. Benzer şekilde, yerleştiğiniz kurum netleşmediği ve nominasyonlarınız yapılmadığı için nihai yerleştirme listesi yayınlanana kadar karşı kurumla iletişime geçmemeniz gerekmektedir.

Bugünden itibaren 15 Mart 2019 günü saat 16:00’a kadar devam edecek olan 15 günlük itiraz süresi bulunmaktadır. İtirazlarınızı yazılı dilekçe veya e-posta olarak ofisimize yapmanız gerekmektedir. Bu süre sonunda, gelen itirazlar değerlendirilecek, nihai yerleştirme listesi 20 Mart 2019 Çarşamba günü web sayfamızdan ilan edilecek ve öğrencilerimizin nominasyonları yapılmaya başlanacaktır.

Nominasyon işlemlerinden sonra dönem tercihi ya da kısaltma için karşı kurumdan onay alınması sürecinde bazen problemlerle karşılaşılması sebebiyle (özellikle Hollanda’ya yerleşen öğrencilerimiz için) hareketliliklerini kısaltmak ya da dönem tercihlerini değiştirmek isteyen öğrencilerimizin de, 15 günlük itiraz süresi içinde, yerleştirildikleri kurumun doğru olduğu varsayımı ile, yazılı ya da e-posta yolu ile ofisimize başvuru yapmaları çok önemlidir. Dönem tercihi değiştirme ve kısaltma talebinde bulunan, ancak nihai ilan listesinde yerleştiği kurumun ön ilanda gözüken kurumdan farklı olduğu tespit edilen öğrencilerimiz ile tekrar iletişime geçilecektir.

2019-2020 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Asil Aday Listesi (Ön İlan) için tıklayınız.