Mar 2019
2019-2020 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Nihai Sonuçları

2019-2020 akademik yılı Erasmus+ öğrenci öğrenim hareketliliği nihai sonuç listesi aşağıda yer almaktadır. Yerleşen öğrencilerimizin karşı kurumlara bildirim işleminin 22 Mart 2019 Cuma günü bitirilmesi planlanmaktadır. İlgili işlem tamamladıktan sonra karşı kurumlar başvuru prosedürleri ile alakalı sizlerle iletişime geçebilir ya da sizler doğrudan karşı kurumun web sayfasından başvuru süreçlerini öğrenebilirsiniz. Karşı kurumun yayınladığı başvuru tarihine kadar, karşı kurumlara başvurularınızı tamamlamalısınız. Erasmus+ öğrenci öğrenim hareketliliği için hazırlanan yol rehberi aşağıda verilmiştir.

Not: Karşı kuruma yapılacak başvurunun son tarihi yakın olan öğrencilerimiz ivedilikle evraklarını hazırlamalı ve başvurularını tamamlamalıdır.

2019-2020 akademik yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Nihai Sonuç Listesi
Erasmus+ Ögrenci Yol Rehberi