Haz 2020
Erasmus+ Staj Hareketliliği 2019-2020 II. İlan Değerlendirme Sonuçları Nihai Listesi

Değerlendirme sonuçları nihai listesi için tıklayınız. Önümüzdeki günlerde itü uzantılı mail adresleriniz üzerinden yol haritamızı sizlere iletiyor olacağız.

Lütfen göz önünde bulundurunuz ki Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yayınlanan metnin 13. sorusunda “Yükseköğretim kurumları, Pandeminin devam etmesi ve bundan dolayı da hareketliliklerin gerçekleşememesi durumunda faaliyetler gerçekleştirilemeyeceği için yapılacak herhangi bir harcamanın mücbir sebep kapsamında değerlendirilmeyeceği ve karşılanmayacağını öğrencilere ilan etmelidir” İfadesi yer almaktadır (https://www.ua.gov.tr/media/vlpmng0r/corona-vir%C3%BCs_sss_22052020.pdf). İlgili ifadede belirtildiği gibi, değişim programlarının açılmaması durumunda, hareketlilik gerçekleştirmek üzere öğrencilerimizin yapacağı harcamaların karşılanması mümkün olmayacaktır.

Güvenli günler dileriz.

Not: 23 Haziran tarihinde başvuru yapan tüm öğrencilere maille bildirim sağlanmıştır. Web yazılımımızda dün yaşanan problemden ötürü ilan 24 Haziran tarihinde webe eklenebilmiştir.