IMG-20231221-WA0030

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü Öğrenim ve Staj Hareketliliği Ofisi olarak, öğrencilerin yurtdışında daha verimli ve keyifli bir deneyim yaşamalarını sağlamak için 20 Aralık 2023 tarihinde Süleyman Demirel Kültür Merkezi Konferans Salonunda  Oryantasyon Toplantısı organize edildi. Oryantasyonumuz, Erasmus Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Fatih Ortakcı'nın açılış konuşmasıyla başladı. Erasmus Kurum Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Ayda Şafak Ağar Özbek, Uluslararası Stratejiler Ofisi Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ömer Ekmekcioğlu, IAESTE Ulusal Sekreteri Doç. Dr. Mehmet Nuri Akıncı ve Erasmus Giden Öğrenci Birim Sorumlusu Öğr. Gör. Sebla Kağnıcı Erol'un konuşmalarının ardından, KA131 Giden Öğrenci Birimi Uzmanları Nurcihan Ese, Volkan Paçal ve Ezgi Yıldız sunum yaptılar. Oryantasyon günü boyunca vize süreçleri, kültürel farklılıklar ve program hakkında pratik bilgiler paylaşıldı. 

Giden öğrenci birimi uzmanlarımız, öğrencileri Erasmus süreci hakkında yapılması gereken işlemler ve belgeler hakkında bilgilendirdi. Aynı zamanda, öğrenciler arasında tanışma ve kaynaşma fırsatları sunarak, yurtdışında geçirecekleri döneme daha olumlu bir başlangıç yapmalarına katkı sağladı.

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü Öğrenim ve Staj Hareketliliği Ofisi olarak, öğrencilerin yurtdışındaki deneyimlerinde başarılı olmalarını dilerken, gelecek dönemlerde de benzer etkinliklerle öğrencilerimizi desteklemeye devam edeceğiz.

Sunum için tıklayınız.