ÇAP ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

2024-2025 Akademik Yılı Erasmus+ KA131 Öğrenim Hareketliliği ilanımızda belirtildiği üzere, ÇAP öğrencileri eğer birinci ana dalından başvuru yapıyor ise birinci ana dalının ağırlıklı genel not ortalaması, eğer ikinci ana dalından başvuru yapıyor ise üniversite genel not ortalamasını ibraz etmelidir.

Başvuru Portalı üzerinde birinci ana dal ağırlıklı genel not ortalamanız gözükmüyorsa ve gözükmesini istiyorsanız aşağıda belirtilen adımları takip ederek 15 Şubat 2024 saat 16.00’a kadar Eğitim Bilgisi güncelleme işlemenizi tamamlamanız gerekmektedir.

Güncelleme işlemi ardından onay işlemleri ofisimiz tarafından yürütülecektir. Onay işlemi yapabilmemiz için güncel bilgilerinizin yer aldığı transkriptinizle birlikte onay almak istediğinize dair talebinizi erasmus_outgoing@itu.edu.tr adresine göndermeniz ve aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir.

UA Başvuru Portalı --> Profil --> Eğitim Bilgileri --> Eğitim Bilgisi Ekle

Önemli Hatırlatma!

Onaylama işleminde gerekli sürenin ofisimize sağlanabilmesi için lütfen işlemlerinize olabildiğince erken başlayınız. Başvuru bitiş tarih/saatinden sonra gelen talepler işleme alınmayacaktır. Ek süre verilmeyecektir.

İTÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü
Öğrenim ve Staj Hareketliliği Ofisi