Sevgili Öğrencilerimiz,

2024-2025 Akademik Yılı Erasmus+ KA131 Öğrenim Hareketliliği kapsamında Turna Portal (https://turnaportal.ua.gov.tr/) üzerinden alınan tüm başvurular değerlendirilmiştir.

Seçim Kriterlerinde detayları belirtilen puanlama sistemi ve sonucunda oluşan geçerli/geçersiz ve reddedilen başvuruların yer aldığı ön değerlendirme listesine aşağıdaki link aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Ön Değerlendirme Listesi, "İtiraz ve İptal Süreci" sonrasında güncellenebileceğinden Nihai Değerlendirme İlanına kadar kazanılmış hak olarak değerlendirmeye almamanız ve karşı kurumla iletişime geçmemeniz gerekmektedir. İtiraz ve İptal Sürecinin ardından nihai ilan listesi yayınlanacaktır.

Ön Değerlendirme Listesi için lütfen tıklayınız.

Ön Değerlendirme Listesi ile ilgili itirazınız olması durumunda tarafınızca imzalı dilekçeyi Turna Portal "Belge Yükleme" alanında yer alan "Diğer" kısmına, "İptal" işlemleri için ise "Feragat Dilekçesi" kısmına 8 Mart 2024 Cuma günü saat 14:00’a kadar yüklemeniz gerekmektedir. Elden veya mail yoluyla hiçbir dilekçe kabul edilmeyecektir.

İtiraz Dilekçesi örneği için tıklayınız.

İptal Dilekçesi örneği için tıklayınız.

ÖNEMLİ HATIRLATMA:

Bu sonuçlar, İTÜ’nün Erasmus+ KA131 Öğrenim Hareketliliği Ön Değerlendirme sonuçları olup hibe sonuçları değildir. Türkiye Ulusal Ajansı İTÜ’ye 2024-2025 dönemi için tahsis edilecek toplam hibe miktarını henüz açıklamamıştır.

Kısaltma veya dönem değişikliği talepleriniz olması halinde “Nihai İlan Listesi” ile birlikte belirtilecek tarih aralıklarında konu ilgili dilekçenizi Turna Portala yükleyebilirsiniz.

Sağlık ve başarı dileklerimizle.


İTÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü
Öğrenim ve Staj Hareketliliği Ofisi

 





Timeline_TR.jpeg