by Barış Darcan | Ara 15, 2021
8 Eylül 2021 tarihinde Ulusal Ajans tarafından 2021 proje dönemi kapsamında Erasmus+ öğrenci öğrenim hareketliliği için öngörülen bütçe tutarlarının geçici nitelikte olduğu duyurulmuştu.
Değerli Öğrencilerimiz,

15 Aralık 2021 tarihinde Ulusal Ajans tarafından yapılan yeni duyuruda, Ülkemizin Erasmus+ Programına katılımı ile yıllık hibe anlaşması süreçlerinin tamamlanmış olduğu ve yükseköğretim kurumlarının güncel hibe miktarlarına ilişkin bilgilendirme ilan edilmiştir. Açıklanan hibe tutarı, Ulusal Ajans ile İTÜ arasında hibe sözleşmesinin imzalanmasına müteakiben kurumumuza tahsis edilecektir.

İlan edilen yeni hibe miktarı doğrultusunda öğrencilerimize ödenecek hibe miktarlarına ilişkin çalışmalar yapılıp, 2021-2022 akademik yılında Erasmus öğrenim hareketliliği gerçekleştirecek öğrencilerimize verilecek hibe tutarı en kısa sürede duyurulacaktır.

Sağlık ve başarı dileklerimizle.

1. emre | Şub 08, 2024
    <a href="https://emreokat.com"> web tasarim,  web sitei kars web tasarim,  erzurum web tasarim <a>