Değerli Öğrencilerimiz,

2021 Erasmus+ Staj Hareketliliği İlanı kapsamında toplanan başvurulardan tüm geçerli başvuruların hibelendirilmesine imkan doğmuştur. Geçerli başvuru listesine buradan erişebilirsiniz.

Lütfen gidiş planlarınızı yaparken gideceğiniz ülkedeki güncel Pandemi tedbirlerini kontrol ediniz. Hareketlilikten vazgeçmeniz durumunda lütfen bizi ve karşı kurumu bilgilendiriniz.

Hareketliliği yaklaşan öğrencilerimizin öğrenim sözleşmelerini hazırlamaları ve tüm taraflarca imzalanmasını temin etmeleri gerekmektedir. İmza süreçlerinde bizi (erasmus@itu.edu.tr) cc:de tutarak sürecinizi takip edebilmemizi sağlayınız.

Ayrıca ITU Staj Genel Esasları uyarınca Merkezi Staj Ofisiyle ve fakültenizle görüşerek gerekli sigorta ve izin işlemlerini yürütüyor olacaksınız. Bundan sonraki süreçte yapmanız gereken işlemlere buradan erişiniz.

Sağlıklı günler dileriz.
İTÜ AB Merkezi Erasmus Ofisi