Değerli Öğrencilerimiz,

17 Aralık 2021 tarihinde web sayfamızda ilan ettiğimiz Erasmus öğrenim hareketliliği bütçesi kapsamında hibe miktarlarıyla ilgili çalışmalarımız devam etmekte olup, 2021-2022 akademik yılında tek dönem Erasmus öğrenim hareketliliği gerçekleştirecek öğrencilerimize toplamda 4 aylık; iki dönem (Güz ve Bahar) hareketlilik gerçekleştirecek öğrencilerimize ise şu an için 6 aylık hibe desteği sağlanabileceği kesinleşmiştir.

İki dönem hareketlilik gerçekleştiren öğrencilerimize tahsis edilebilecek hibe miktarının 8 aya kadar çıkarılabilmesi için yoğun çalışmalarımız devam etmektedir. Yeterli bütçeye ulaşılması durumunda web sayfamızdan ilan edilecektir.

Öğrencilerimize ödenecek hibe miktarları, Ulusal Ajans ile İTÜ arasında hibe sözleşmesinin imzalanması ve bütçenin İTÜ’ye aktarımının yapılmasının ardından gerçekleştirilebilecektir.

Sağlık ve başarı dileklerimizle,