01 Ağustos 2022 tarihli Erasmus Öğrenim Hareketliliği Nihai Yerleştirme Listesi’ne buradan ulaşabilirsiniz.

Sevgili Öğrencilerimiz;

2022 proje dönemi için İTÜ’ye tahsis edilen hibe miktarı Ulusal Ajans tarafından ilan edilmiştir. Söz konusu bütçe miktarına göre yapılan hesaplama sonucunda 2022-2023 Akademik yılında Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği gerçekleştirecek öğrencilerimizden hibeli hareketlilik gerçekleştireceklerin sayısı belirlenmiştir.

İTÜ’ye tahsis edilen miktar henüz İTÜ kurumsal hesaplarına aktarılmamıştır. Öğrencilerimize hibe ödemesinin, söz konusu transfer işlemi gerçekleştirildikten sonra yapılabileceğini hatırlatırız.

İsimlerinin karşısında “HİBELİ” yazan öğrencilerimizden, bir dönem hareketlilik gerçekleştirenler 4 ay; iki dönem hareketlilik gerçekleştirenler maksimum 8 ay hibe alabileceklerdir.

Hareketlilik iptali ya da hareketlilik kısaltma işlemi gerçekleştiren öğrencilerimiz olması durumunda, güncel Nihai Yerleştirme Listesi; 01 Kasım ve 01 Aralık 2022 tarihlerinde web sayfamızdan yayımlanacaktır.

Sağlık ve başarı dileklerimizle.

NOT: Hareketliliklerini iptal etmek isteyenler için son tarih; Güz ve Bir Yıllık yerleştirilmiş öğrencilerimiz için 10 Ağustos 2022, Bahar dönemi için 10 Aralık 2022 tarihi olarak belirlenmiştir. Hareketlilik iptal dilekçeleri bu tarihlerden sonra teslim edecek öğrencilerimizin bir sonraki Erasmus hareketliliği seçimlerinde nihai puanlarından 10 puan eksiltme uygulanacaktır. Ayrıca bu öğrencilerimiz adına fakülte izinleri çıkarılacağından, ilgili dönemde İTÜ’de ders seçimi yapamayacaklardır.