01 Aralık 2022 tarihli Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Nihai Yerleştirme Listesi’ne buradan ulaşabilirsiniz.

Sevgili Öğrencilerimiz;

2022 proje dönemi için İTÜ’ye tahsis edilen hibe miktarına göre yapılan hesaplama sonucunda 2022-2023 Akademik yılında Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği gerçekleştirecek öğrencilerimizden hibeli hareketlilik gerçekleştireceklerin sayısı belirlenmiştir.

İsimlerinin karşısında “HİBELİ” yazan öğrencilerimizden, bir dönem hareketlilik gerçekleştirenler maksimum 4 ay; iki dönem hareketlilik gerçekleştirenler maksimum 8 ay hibe alabileceklerdir.

Şu an hareketlilikte olup bu listeyle birlikte “HİBELİ” duruma geçtiğini öğrenen öğrencilerimiz, listede kaçıncı sırada olduklarını ve hibe sözleşmesinin kendilerine gönderilmesini belirten bir yazıyı e-posta ile erasmus_outgoing@itu.edu.tr  adresine göndermeleri gerekmektedir.

Sağlık ve başarı dileklerimizle.

İTÜ Erasmus ve Uluslararası Hareketlilik Ofisi

NOT   : Hareketliliklerini iptal etmek isteyen öğrencilerimiz için son tarih; 10 Aralık 2022 tarihi olarak belirlenmiştir. Hareketlilik iptal dilekçelerini bu tarihlerden sonra teslim edecek öğrencilerimizin, bir sonraki Erasmus hareketliliği seçimlerinde nihai puanlarından 10 puan eksiltme uygulanacaktır.

Ayrıca fakülte izin kararları alınacağından, 10 Aralık 2022 tarihine kadar hareketliliğini iptal etmeyen öğrencilerimizin Bahar döneminde İTÜ’de ders seçimi yapamayacaklarını hatırlatırız.