Sevgili Öğrencilerimiz,

2023-2024 Akademik Yılı Erasmus+ KA131 Öğrenim Hareketliliği kapsamında yapılan tüm başvurular değerlendirilmiştir. Değerlendirme sürecinde teknik hata sebebiyle yaşamış olduğumuz gecikmeden dolayı özür dileriz. Ofis personelinin sorunu en kısa sürede düzeltmek ve size daha iyi deneyim sunmak adına var gücüyle çalıştıklarını bilmenizi isteriz. 

Puanlama sistemi ve detayları görebileceğiniz ön değerlendirme listesine aşağıdaki link aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Ön Değerlendirme Listesi, "İtiraz ve İptal Süreci" sonrasında güncellenebileceğinden Nihai Değerlendirme İlanına kadar kazanılmış hak olarak değerlendirmeye almamanız ve karşı kurumla iletişime geçmemeniz gerekmektedir. İtiraz ve İptal Sürecinin ardından yerleşilen kurum listesi ilan edilecektir.

Ön Değerlendirme Listesi için lütfen tıklayınız.

Başvurusu ret alan öğrenci listesi ve açıklamalar için tıklayınız.

Ön Değerlendirme Listesi ile ilgili itirazınız olması durumunda tarafınızca imzalı dilekçeyi UA Başvuru Portalı "Belge Yükleme" alanında yer alan "Diğer" kısmına, "İptal" işlemleri için ise "Feragat Dilekçesi" kısmına 2 Mayıs 2023 Salı günü saat 16:00’a kadar yüklemeniz gerekmektedir. Elden veya mail yoluyla hiçbir dilekçe kabul edilmeyecektir. 

İtiraz Dilekçesi örneği için tıklayınız.

İptal Dilekçesi örneği için tıklayınız.

ÖNEMLİ HATIRLATMA:

Bu sonuçlar, İTÜ’nün Erasmus+ KA131 Öğrenim Hareketliliği Ön Değerlendirme sonuçları olup hibe sonuçları değildir. Türkiye Ulusal Ajansı İTÜ’ye 2023-2024 dönemi için tahsis edilecek toplam hibe miktarını henüz açıklamamıştır.

Sağlık ve başarı dileklerimizle.

İTÜ Erasmus ve Uluslararası Hareketlilik Ofisi