Sevgili Öğrencilerimiz,

2023-2024 Akademik Yılı Erasmus+ KA131 Öğrenim Hareketliliği kapsamında tüm itiraz ve iptal dilekçeleri değerlendirilmiştir. Nihai Değerlendirme listesine aşağıdaki link aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Nihai Değerlendirme Listesi için lütfen tıklayınız.

Nihai Değerlendirme Listesinin "İtiraz ve İptal Süreci" sonrasında güncellendiğini belirtmek isteriz. Güncel listede belirtilen, yerleşilen kurumlara itiraz etmek veya iptal prosedürü gerçekleştirmek istemeniz durumunda aşağıda yer alan dilekçeleri doldurarak UA Başvuru Portalı "Belge Yükleme" alanında yer alan "Değerlendirme Formu" kısmına, 8 Mayıs 2023 Pazartesi günü saat 10.00’a kadar yüklemeniz gereklidir. Puanlama tablosu ve gerekli belgeler için itirazları ilk aşamada aldığımızdan bu itiraz sürecinin yalnızca yerleşilen kurumlar için olacağını önemle belirtmek isteriz. Bu itiraz türü dışındaki dilekçeler değerlendirmeye alınmayacaktır. Elden veya mail yoluyla hiçbir dilekçe kabul edilmeyecek olup, telefon yoluyla bilgilendirme yapılmayacaktır.

İtiraz Dilekçesi örneği için tıklayınız.

İptal Dilekçesi örneği için tıklayınız.

ÖNEMLİ HATIRLATMA:
Bu sonuçlar, İTÜ’nün Erasmus+ KA131 Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Nihai Değerlendirme sonuçları olup hibe sonuçları değildir. Türkiye Ulusal Ajansı İTÜ’ye 2023-2024 dönemi için tahsis edilecek toplam hibe miktarını henüz açıklamamıştır.

Sağlık ve başarı dileklerimizle,

İTÜ Erasmus ve Uluslararası Hareketlilik Ofisi