Değerli Öğrencilerimiz,

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından açıklanan hibe dağıtım sonuçlarına göre 2024-2025 Akademik Yılı Erasmus+ KA131 Öğrenim Hareketliliği için Üniversitemize tahsis edilecek program bütçesi çerçevesinde, Hibeli ve Hibesiz öğrenci listesi oluşturulmuştur.

Hibe Dağıtım Yöntemi ve Hibeli/Hibesiz Öğrenci Listesi için tıklayınız.

Hibeli herhangi bir öğrenci programdan çekildiğinde, liste her ayın 15’inde güncellenecektir. Hibe sırası size geldiği takdirde Giden Öğrenci Birimi uzmanınız tarafından bilgilendirileceksiniz. Bu durum ile ilgili ayrıca bir işlem yapmanız gerekmemektedir.

ÖNEMLİ NOT:
Faaliyetlerine ilişkin dönem değişikliği yapmak isteyen veya haklarından feragat etmek isteyen öğrencilerimiz dilekçelerini Turna Portal "Belge Yükleme" alanındaki ilgili yerlere belirtilen son tarihe kadar yüklemelidir. Elden veya e-posta yoluyla hiçbir dilekçe kabul edilmeyecek olup, telefon yoluyla işlem yapılmayacaktır.

Dilekçe Yükleme Alanı ve Örneği:
Feragat Dilekçesi: Turna Portal - Belge Yükleme - Feragat Dilekçesi
Feragat Dilekçesi örneği için tıklayınız.

Dönem Değişikliği Dilekçesi: Turna Portal - Belge Yükleme - Değerlendirme Formu
Dönem Değişikliği Dilekçesi örneği için tıklayınız.
Gelecekteki Erasmus+ başvurularında puan kesintisi olmaması için, lütfen kılavuzda yer alan Feragat (İptal) bildirimleri son tarihlerini inceleyiniz.

Başarılı bir hareketlilik dönemi dileriz.

İTÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü
Öğrenim ve Staj Hareketliliği Ofisi