Erasmus+ KA131 2023 proje dönemi için İTÜ’ye tahsis edilen hibe miktarı Ulusal Ajans tarafından ilan edilmiştir. Yapılan değerlendirmeler sonucunda, 2023-2024 Akademik Yılında hibeli/hibesiz olarak Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği gerçekleştirecek öğrencilerimizin sayısı belirlenmiştir.

İsimlerinizin yanında yazan “HİBELİ” veya “HİBESİZ” durum bilgisine göre aşağıda yer alan bilgilendirmeler doğrultusunda işlemlerinizi gerçekleştiriniz.

Erasmus+ KA131 Öğrenim Hareketliliği Hibeli/Hibesiz Yerleştirme Listesi için tıklayınız.

Sağlık ve başarı dileklerimizle.

ÖNEMLİ NOT: İTÜ’ye tahsis edilen miktar henüz İTÜ kurumsal hesaplarına aktarılmamıştır. Öğrencilerimize hibe ödemesinin, söz konusu transfer işlemi gerçekleştirildikten sonra yapılabileceğini hatırlatırız.