Haberler & Duyurular

2021-2022 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Nihai Yerleştirme Listesi

by Barış Darcan | Nis 21, 2021
Yerleşen öğrencilerimizin karşı kurumlara bildirim işlemi (nominasyon) 22 Nisan 2021 Perşembe gününden itibaren yapılmaya başlanacaktır.
Sevgili Öğrencilerimiz,

Yerleşen öğrencilerimizin karşı kurumlara bildirim işlemi (nominasyon) 22 Nisan 2021 Perşembe gününden itibaren yapılmaya başlanacaktır. İlgili işlem tamamladıktan sonra karşı kurumlar başvuru prosedürleri ile alakalı sizlerle iletişime geçebilir ya da sizler doğrudan karşı kurumun web sayfasından başvuru süreçlerini öğrenebilirsiniz. Karşı kurumun yayımladığı başvuru tarihine kadar, karşı kurumlara başvurularınızı tamamlamalısınız.

Erasmus+ öğrenci öğrenim hareketliliği yol rehberi için tıklayınız.

NOT: Nominasyon son tarihini erteleme talebimize olumsuz yanıt veren kurumlara yerleştirilen öğrencilerimizin dönemleri “bahar dönemi” olarak değiştirilmiştir. Nominasyon son tarihini erteleme talebimize cevap vermeyen kurumlar, nominasyon sonrasında, ertelemeyi kabul etmezler ise, bu öğrencilerimizin de dönemleri “bahar dönemi” olarak güncellenecektir.

NOT: Karşı kuruma yapılacak başvurunun son tarihi yakın olan öğrencilerimiz ivedilikle evraklarını hazırlamalı ve başvurularını tamamlamalıdır.

ULUSAL AJANS TARAFINDAN TÜM TARAFLARA YAPILMIŞ OLAN DUYURU: Türkiye ile Avrupa Birliği arasında 2021-2027 yeni Erasmus+ programına katılım anlaşması ile 2021 Yılı Delegasyon Anlaşması henüz imzalanmamıştır. Söz konusu anlaşma süreçlerinde yaşanacak gecikmelerden veya aksaklıklardan kaynaklanabilecek maddi veya manevi kayıplardan kurumumuz ve Türkiye Ulusal Ajansı sorumlu tutulamaz.

2021-2022 akademik yılı Erasmus+ öğrenci öğrenim hareketliliği nihai sonuç listesi için tıklayınız.

Leave a comment