Haberler & Duyurular

2023-2024 Akademik Yılı Erasmus+ KA131 Öğrenim Hareketliliği Nihai Yerleştirme Listesi

by Ekrem Gerede | May 10, 2023
Nihai Yerleştirme Listesinde bulunan Güz Dönemi ve Güz-Bahar Dönemlerini tercih eden öğrencilerimizin bilgilerinin karşı kurumlara bildirim işlemi (nominasyon) 11 Mayıs 2023 Perşembe gününden itibaren yapılmaya başlanacaktır...

2023-2024 Akademik Yılı Erasmus+ KA131 Öğrenim Hareketliliği Nihai Yerleştirme Listesi için tıklayınız.

Nihai Yerleştirme Listesinde bulunan Güz Dönemi ve Güz-Bahar Dönemlerini tercih eden öğrencilerimizin bilgilerinin karşı kurumlara bildirim işlemi (nominasyon) 11 Mayıs 2023 Perşembe gününden itibaren yapılmaya başlanacaktır. İlan edilen nihai listedeki öğrencilerin isimleri karşı kuruma “aday öğrenci” olarak bildirilir. İlgili işlem tamamlandıktan sonra karşı kurumlar, başvuru prosedürleri ile alakalı öğrencilerimizle iletişime geçebilir ya da öğrencilerimiz doğrudan karşı kurumun web sayfasından başvuru süreçlerini öğrenebilirler. Karşı kurumun yayınladığı başvuru tarihine kadar başvurularınızı tamamlamanız gerekmektedir. Asil aday statüsü kazanmanız için ise, yerleşmiş olduğunuz kuruma başvuru yapmanız, gerekli başvuru koşullarını yerine getirmeniz ve bu sürecin sonunda karşı kurum tarafından “kabul belgesi” (normal posta veya e-posta yoluyla gelebilir) almanız gerekmektedir.

Kazanılan üniversitenin 2023-2024 Güz Dönemi ve Güz-Bahar Dönemleri için nominasyon son başvuru tarihinin geçmiş olması ve karşı kurumun bu konuda bir esneklik sağlayamaması durumunda, öğrenci mağduriyetini engellemek için dönem tercihi 2023-2024 Bahar Dönemine aktarılacaktır. 

ÖNEMLİ HATIRLATMA:

Karşı kuruma yapılacak başvurunun son tarihi yakın olan öğrencilerimiz ivedilikle evraklarını hazırlamalı ve başvurularını tamamlamalıdır. 

Bu sonuçlar, İTÜ’nün Erasmus+ KA131 Öğrenim Hareketliliği Nihai Yerleştirme sonuçları olup hibe sonuçları değildir. Türkiye Ulusal Ajansı İTÜ’ye 2023-2024 dönemi için tahsis edilecek toplam hibe miktarını henüz açıklamamıştır. Bir öğrencinin isminin karşı kuruma aday olarak bildirilmiş olması, o öğrencinin hibeyle destekleneceğini garantilemez.

Sağlık ve başarı dileklerimizle,

İTÜ Erasmus ve Uluslararası Hareketlilik Ofisi

Leave a comment