Haberler & Duyurular

Yarı Zamanlı Öğrenci İlanı

by Ekrem Gerede | Eki 19, 2023
01.11.2023 tarihinde, ÖĞRENİM VE STAJ HAREKETLİLİĞİ bünyesinde çalışmak üzere 1 yarı zamanlı öğrenci alınacaktır. Öğrencilerin haftalık çalışma süreleri ortalama 15 saat, bir

01.11.2023 tarihinde, ÖĞRENİM VE STAJ HAREKETLİLİĞİ bünyesinde çalışmak üzere 1 yarı zamanlı öğrenci alınacaktır.

Öğrencilerin haftalık çalışma süreleri ortalama 15 saat, bir saatlik çalışma karşılığında ödenecek brüt ücret 59,6200 liradır.

Başvuru başlangıç ve bitiş tarihleri: 19.10.2023 - 23.10.2023


İş Tanımı Öğrenim ve Staj Hareketliği Ofisi’ne web tasarım, afiş hazırlama, dosya arşivleme ve yazılım alanlarında destek sağlamak.
Başvuru Şartları Web tasarımı ve yazılım alanlarında bilgi sahibi,
Afiş ve web sitesi görsel içerikleri çalışabilecek şekilde görsel tasarım yazılımlarını kullanabilen,
İyi derecede İngilizce bilen,
İletişimi kuvvetli ve ekibe hızlı adaptasyon sağlayabilen
Başvuru Şekli Başvuru belgeleri aşağıda belirtilen bilgiler doğrultusunda mail yoluyla gönderilmelidir.
Konu: Yarı Zamanlı Öğrenci İlanı Hk. 
E-posta: erasmus@itu.edu.tr
Gerekli Belgeler CV (Kullanılan yazılımların belirtildiği)
Yabancı Dil Belgesi (minimum 65/100)

1 comment

Leave a comment
  1. adasd | Kas 29, 2023

    PREMİER MODELLER

    Creed Aventus açık parfüm (Süper Çalışma) Kodu 7000

    ERKEK MODELLER

    Versace Eros Flame Kodu (kırmızı şişe) 1532

    KADIN MODELLER

    Chloe Eau De Parfum açık parfüm Kodu (Signature adıyla bilinen) 1526

    UNISEX MODELLER

    Kargo Teslimatı Sırasında Müşterilerimizin Dikkat Etmesi Gereken

    Ürünü kontrol etmeden, paketi teslim aldığınıza dair imza atmayın
    Kargo geldiğinde kargoyu açıp denetim etmeden, direk kargo görevlisinin uzattığı, teslim aldığınızı gösteren kağıdı imzalamak yapılan en büyük yanlışlardan bir tanesi. Bu belgeyi imzalamadan öncelikle dikkat etmeniz gereken birkaç ciddi nokta var.

    Bu kağıdı imzaladıktan sonra ürünü resmi şekilde teslim almış oluyorsunuz ve kargo şirketinin rolü bu noktada bitiyor. Bu sebeple imza atmadan öncelikle ürününüzün paketini açarak, herhangi bir hasar olup olmadığına, ürünün eksiksiz bir biçimde teslim edildiğinden emin olun. şayet ürün eksiksiz ve hasarsız bir şekildeyse o zaman kargo görevlisinin uzattığı belgeyi imzalayabilirsiniz. Kargo görevlisi acelesi olduğunu söyleyebilir ve hemen gitmesi gerektiğini de söyleyebilir bunun sizin yasal hakkınız olduğunu unutmayın.

    Ürünü kargo görevlisinin yanında kontrol edin
    Satın aldığınız ürünün paketini kargo görevlisinin önünde açın. eğer kargo görevlisinin önünde açmazsanız, herhangi bir eksik olması halinde bunu ispat edemezsiniz. Bu sebeple ürününüzü kargo görevlisinin beraberinde denetim etmeniz gerektiğini unutmayın.

    Ürün hasarlıysa ve ya eksikse “Hasar Tespit Tutanağı” isteyin
    Eğer üründe bir hasar ve eksiklik varsa, kargo görevlisinden “Hasar Tespit Tutanağı” düzenletin ve ürünü kargo görevlisine geri verin. Kargo şirketi de bu tutanakla beraber gönderici firmaya kargoyu teslim etsin. Yalnız gene burada dikkat edilmesi gereken bir nokta bulunuyor: Hasar Tespit Tutanağı’nı hazırlamadan öncelikle ürünü teslim aldığınıza dair bir imza atmamış olmanız gerekmekte.

    Teslimat esnasında adreste yoksanız kargonuz en yakın şubeye bırakılır
    Ürün teslimatı sırasında alıcı kişi teslimat adresinde yoksa kargo firmasının görevlileri bu paketi en yakındaki kargo şubesine bırakırlar. Buradaki sıkıntı ise bazen kargo görevlileri, alıcıyı adreste bulamadıklarında, bırakmaları gereken notu bırakmadan adresinizden ayrılıyorlar. Aceleyle adresten ayrılan görevli, şahıs adreste yoktu diyor; ancak kullanıcıyı bilgilendirmesi gereken not bırakması gerekiyor. Bu notu bırakmıyor. Kendisine not bırakılan müşteri ise bu halde kargo şirketi yerine ürünü aldığı şirketle irtibata geçiyor. Gönderimi yapan firma, tek tek bütün kargoları takip etmediği için de onlar da kargo şirketiyle temasa geçmeye çalışıyorlar ve sonrasında hikaye yine “biz alıcıyı evde bulamadık” cümlesine dönüyor.

    Peki bu durumu önlemek için ne yapmak gerekiyor? Dikkat edilmesi noktalardan ilki gönderici firmanın, ürün takibi bilgileri sırasında, paketin ortalama şekilde kaç gün arasında alıcıya ulaşacağını bildirmesinin gerekliliği. müşteri de ortalama süreyi takiben, eğer hala kargo eline ulaşmadıysa, kargo şirketiyle irtibata geçerek bilgi almalı. Doğal olarak burada en büyük görev yine kargo şirketlerine düşüyor.

    Hacmi büyük ağır eşyaları kargo görevlileri daireye teslim etmeyebilirler
    Beyaz eşya, mobilya ve benzeri ürünler, ağır ve büyük oldukları için kargo görevlilerince üst katlardaki evlere taşınmayabilir. Bu tip eşyaların teslimatı esnasında kargo firmaları, sırf apartmanın kapısına kadar teslimat yaptıklarını belirtiyorlar. hukuki olarak tam bir netliğe kavuşmamış bir konu bulunduğu için satın alanların internetten bu tip büyük ve ağır ürünleri satın almadan evvela, satıcı firmadan bu konu ile ilgili detaylı bilgi almaları, 3 taraf içinde yaşanabilecek hastalıkların azalmasında yararlı olabilmekte. nebati ki bu tip büyük ve ağır ürünlerin satışını yapan şirketlerin, kargo teslimatı sırasında kullanıcının kapısına kadar bu eşyaların taşınmasını sağlayabiliyor olması da tüketiciye bir itimat verecektir.

    Aldığınız ürünün faturasını inceleyin
    Online siparişlerde ürünün faturasını şayet teslimat adresine istediyseniz, her zaman kargo geldiğinde ürünün faturasını kontrol edin. eğer ürünün faturası yok ise bunu gönderici firmaya ve kargo görevlisine bildirin, gerektiği takdirde ürünü teslim almayın. Faturasız bir ürünü aldığınızda, ürünle ilgili bir problem yaşadığınızda ürünü satın aldığınız firmaya ürünü ondan aldığınızı kanıtlayamazsınız. Dolayısıyla da destek alamazsınız.

    Kargo şirketi telefonla bildirim yapmak zorunda değil
    Bazı müşteriler ürün teslimatı esnasında kargo şirketlerinin kendilerini arayacağı yanlışına düşerler. Kargo şirketlerinin ürün teslimi için telefonla arama zorunluluğu yoktur. Bu tip durumlarda eğer kargo şirketi size telefonla bildirim yapacaklarını belirtmişse, ancak bu durumlarda teslimattan önce sizi arayarak haber verirler. Normal şartlarda kargo şirketi direk verdiğiniz adrese gelip ve teslimatı yapar.

    Kargonuzun takibini yapmayı ihmal etmeyin
    Online alışverişin kullanıcıya kolay bir biçimde alışveriş imkanı sunuyor olması, tüketicinin üzerinden sorumlulukları kaldırmıyor. Tüketici sipariş verdikten sonra iş ondan sonra başlıyor. E-ticaret şirketlerinin büyük bir kısmı kargo takibi bölümüne sahip ve kullanıcılar, sitelerdeki bu bölümden kargolarını takip edebiliyorlar. Şayet zamanında ulaşmayan ve geciken kargolar gözünüzü korkutuyorsa, siparişi verdikten sonra bu bölümlerden kargonuzu her zaman takip edin.

    Türkçe dilde içerik sağlayan ve "5846" sayılı kanuna göre hareket eden bir sitedir. Türkçe içerik ile güncelliğini koruyan firma, satılan tüm ürünleri fabrikasyon ortamlardan tedarik etmektedir. Bu sayede ürünlerimizi satın aldığınız sağlayıcı platformumuzda, telif sahipleri gerekli belgeler ile mail adresimizden bizlere ulaştıklarında, gerekli düzenlemeler en kısa süre içerisinde gerçekleştirilecektir. Gerek iletişim gerek güncellik olarak kaliteden ödün vermeden uğraş vermeye çalıştığımız platformda keyifli alışverişler dileriz.

    Bizimle en aşağıdaki iletişim formundan da iletişime geçebilirsiniz. Yada https://www.albertosego.com/Iletisim

    Alberto Sego açık Parfüm

    MARKALARIN SIRALAMASI VE ÜRÜN KATEGORİLERİ
    MODELLERİN ÜZERİNE TIKLARSANIZ SATIN ALMA SAYFASINA YÖNLENİRSİNİZ.
    Aşağıda, Premier / Erkek / Bayan / Unisex parfüm ve esans listesi bulunmaktadır.
    Sayfada aşağı doğru ilerledikçe, kategorilere ayrılmış ürünleri görebileceksiniz.
    "Parfüm ve esanslarımız, aşağıdaki marka ve modellerin benzerlerini sunar. Ancak bunlar aynı ürünler değildir, alternatifleridir. Bu çerçevede alışveriş yapabilirsiniz."
    whatsapp 0553 394 71 71

    PREMİER MODELLER

    Creed Aventus açık parfüm Kodu (Süper Çalışma) 7000

    ERKEK MODELLER

    Versace Eros Flame Kodu (kırmızı şişe) 1532

    KADIN MODELLER

    Chloe Eau De Parfum açık parfüm Kodu (Signature adıyla bilinen) 1526

    Leave a comment