Sevgili Öğrencilerimiz,

2024-2025 Akademik Yılı Erasmus+ KA131 Öğrenim Hareketliliği kapsamında tüm itiraz ve iptal dilekçeleri değerlendirilmiştir. Nihai Değerlendirme Listesinin "İtiraz ve İptal Süreci" sonrasında güncellendiğini belirtmek isteriz. Nihai Değerlendirme Listesine aşağıdaki link aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Nihai Değerlendirme Listesi için lütfen tıklayınız.

ÖNEMLİ: 

Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar için tıklayınız.

  • Bu sonuçlar, İTÜ’nün Erasmus+ KA131 Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Nihai Değerlendirme sonuçları olup hibe sonuçları değildir. Türkiye Ulusal Ajansı İTÜ’ye 2024-2025 dönemi için tahsis edilecek toplam hibe miktarını henüz açıklamamıştır. Nihai Değerlendirme Listesinin yayınlanmasıyla birlikte feragat etmek isteyen öğrencilerin “İptal Dilekçesi”ni Turna Portal "Belge Yükleme" alanında yer alan "Feragat Dilekçesi" kısmına 18 Mart 2024 Pazartesi günü saat 10:00’a kadar yüklemesi gerekmektedir.

      İptal Dilekçesi örneği için tıklayınız.

  • Hibe tahsis tutarları genellikle yaz döneminde (Bknz: 2023 yılı-Ağustos) ilan edilmektedir. 2024-2025 dönemi hibe tutarlarının açıklanmasının ardından yayınlanacak olan hibeli-hibesiz öğrenci listesi ile birlikte detaylı bilgilendirme (feragat tarih aralıkları vb.) yapılacaktır. Belirtilen süre içerisinde feragat edilmesi halinde gelecek yıl başvurularında -10 puan uygulaması yapılmayacaktır.
  • Güz Dönemi (Bir Dönem) ve Güz+Bahar Dönemi (İki Dönem) yerleşen öğrencilerin nonimasyon süreçleri 18 Mart 2024 Pazartesi günü itibariyle, Bahar Dönemi (Bir Dönem) nominasyon işlemleri ise daha sonra başlatılacaktır.
  • Aşağıda yer alan maddelere göre dilekçe vermek isteyen öğrencilerin, dilekçelerini Turna Portal "Belge Yükleme" alanında yer alan “Değerlendirme Formu” kısmına 18 Mart 2024 Pazartesi günü saat 10:00’a kadar yüklemesi zorunludur.

* Dönem bilgisi yer almayan öğrenciler --> Dilekçe için tıklayınız.
* Dönem değişikliği yapmak isteyen öğrenciler -->Dilekçe için tıklayınız.
* Dönem kısaltması yapmak isteyen öğrenciler -->Dilekçe için tıklayınız.

Sağlık ve başarı dileklerimizle.

İTÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü
Öğrenim ve Staj Hareketliliği Ofisi