Yarı Zamanlı Öğrenci İlanı

by Ekrem Gerede | Mar 01, 2023
15.03.2023 tarihinde, ERASMUS VE ULUSLARARASI HAREKETLİLİK OFİSİ bünyesinde çalışmak üzere 1 yarı zamanlı öğrenci alınacaktır. Öğrencilerin haftalık çalışma süreleri ortalama 15 saat, bir saatlik çalışma karşılığında ödenecek brüt ücret 44,4800 liradır.

Başvuru başlangıç ve bitiş tarihleri: 27.02.2023 - 08.03.2023

İş Tanımı Erasmus ve Uluslararası Hareketlilik Ofisi'nin her biriminde aktif destekleyici rol oynamak. Web tasarım, afiş hazırlama, dosya arşivleme, yazılım desteği, ofise gelen öğrencilerle ilgilenme vb.
Başvuru Şartları Erasmus+ programından yararlanmış olmak tercih sebebi, İletişimi kuvvetli ve ekibe hızlı adaptasyon sağlayabilen, İyi derecede İngilizce bilen, MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, Web servis, yazılım alanlarına ilgilisi olan, Görsel tasarım alanlarında destek verebilecek,
Başvuru Şekli Erasmus ve Uluslararası Hareketlilik Ofisi'ne elden teslim. Adres: Ayazağa Kampüsü, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Binası Kat: 3
Gerekli Belgeler CV ve yabancı dil belgesi