2023 Yılı Erasmus+ KA131 Hibe Tutarı Hk.

by Ekrem Gerede | Mar 22, 2023

Öğrencilere yurtdışında geçirdikleri faaliyet süreleri boyunca yurtdışında olmalarından kaynaklanan masraflarının bir bölümünün karşılanmasını sağlamak üzere hibe desteği verilmektedir. Hibeler, öğrencilerin faaliyetle ilgili masraflarının tamamını karşılamaya yönelik değil, yalnızca katkı niteliğindedir. 2023 yılı Erasmus+ KA131 hibe tutarı henüz belirlenmediği için hibeli olarak hareketlilikten faydalandırılabilecek öğrenci sayısı değişiklik gösterebilir. Kesin hibeli öğrenci sayısı Ulusal Ajans’ın İTÜ’ye tahsis ettiği hibe tutarının açıklanmasının ardından belirlenecektir. Hibeli öğrenci sayısında değişiklik olmasından Erasmus ve Uluslararası Hareketlilik Ofisi sorumlu değildir.