Haberler & Duyurular

13 Eylül 2024 tarihli Erasmus+ KA131 Öğrenim Hareketliliği Güncel Liste Hakkında

by Nurcihan Ese | Eyl 13, 2024

Değerli Öğrencilerimiz,

2024-1-TR01-KA131-HED-000236540 nolu proje kapsamında 15 Ağustos 2024 tarihinde ilan edilen 2024-2025 Akademik Yılı Erasmus+ KA131 Öğrenim Hareketliliği listesinde güncelleme olmuştur. Feragat ve dönem değişiklikleri ardından güncellenen liste aşağıda yer almaktadır.

Güncel liste için tıklayınız.
Güncel genel yedek listesi için tıklayınız.

Aşağıda belirtilen son tarihe kadar gelen Feragat (iptal) bildirimleri ve ileriki tarihlerde mücbir sebepler nedeniyle gerçekleştirilen iptallerin ardından güncel hibeli/hibesiz öğrenci listesi her ayın 15’inde ilan edilmeye devam edecektir.

Bahar Dönemi Feragat (İptal) Bildirimi için Son Tarih: 06.01.2025 saat 17:00’a kadar

ÖNEMLİ NOT: Haklarından feragat etmek isteyen öğrencilerimiz dilekçelerini Turna Portal "Belge Yükleme" alanındaki ilgili yerlere belirtilen son tarihe kadar yüklemelidir. Elden veya e-posta yoluyla hiçbir dilekçe kabul edilmeyecek olup, telefon yoluyla işlem yapılmayacaktır.

Dilekçe Yükleme Alanı ve Örneği:
Feragat Dilekçesi: Turna Portal - Belge Yükleme - Feragat Dilekçesi
Feragat Dilekçesi örneği için tıklayınız.

Başarılı bir hareketlilik dönemi dileriz.

İTÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü
Öğrenim ve Staj Hareketliliği Ofisi